dc.description.abstract | Actualment el nombre de persones vegetarianes està augmentant i, alhora, les persones cuiden cada vegada més la seva alimentació. A través d’aquesta tendència, hem detectat una oportunitat de negoci a través de la creació d’un Food Truck especialitzat a menjar 100% vegetarià.
L’objectiu és desplaçar-se a tot el territori català, mitjançant les diferents ofertes d’oci que es presenten a Catalunya.
Com a Food Truck vegà, VeganVan aplicarà criteris ètics pel que fa a la seva elaboració, la distribució o com en la seva preparació, mitjançant preus justos, envasos reciclables,... sempre respectant el medi ambient i la salut de les persones.
L'objectiu de VeganVan és ser un Food Truck amb una alternativa competitiva a l'oferta de gastronomia existent, on l'oferta serà menjar natural vegetarià.
Oferirà una carta especialitzada en hamburgueses, pizzes, entrepans, amanides, dolços i sucs i batuts naturals.
Sempre amb productes procedents de proveïdors propers i ecològics i cap de procedència animal.
Mitjançant el Pla Econòmic - Financer, s’ha pogut observar que el negoci és totalment rendible i amb unes expectatives de creixement.
El primer any es preveu un benefici net de 4.462 €, 27.822€ el segon any i 26.507 € el tercer.
L’equip promotor estaria liderat per una persona jove i emprenedora amb estudis empresarials i coneixements en temes estratègics com el màrqueting, les finances, l’economia i els recursos humans. A més, com a ajudant a l’equip promotor es contractarà un conjunt de personal més que constarà d’un cuiner/a i un dependent/a. | ca |