Food truck vegà: VeganVan
Ver/descargar
Fecha
2017-05-20Autor
Tutor/director
Tipo de trabajo
Projecte de recercaCondiciones de acceso
Acceso restringidoMetadatos
Mostrar el registro completo del ítemResumen
Actualment el nombre de persones vegetarianes està augmentant i, alhora, les persones cuiden cada vegada més la seva alimentació. A través d’aquesta tendència, hem detectat una oportunitat de negoci a través de la creació d’un Food Truck especialitzat a menjar 100% vegetarià.
L’objectiu és desplaçar-se a tot el territori català, mitjançant les diferents ofertes d’oci que es presenten a Catalunya.
Com a Food Truck vegà, VeganVan aplicarà criteris ètics pel que fa a la seva elaboració, la distribució o com en la seva preparació, mitjançant preus justos, envasos reciclables,... sempre respectant el medi ambient i la salut de les persones.
L'objectiu de VeganVan és ser un Food Truck amb una alternativa competitiva a l'oferta de gastronomia existent, on l'oferta serà menjar natural vegetarià.
Oferirà una carta especialitzada en hamburgueses, pizzes, entrepans, amanides, dolços i sucs i batuts naturals.
Sempre amb productes procedents de proveïdors propers i ecològics i cap de procedència animal.
Mitjançant el Pla Econòmic - Financer, s’ha pogut observar que el negoci és totalment rendible i amb unes expectatives de creixement.
El primer any es preveu un benefici net de 4.462 €, 27.822€ el segon any i 26.507 € el tercer.
L’equip promotor estaria liderat per una persona jove i emprenedora amb estudis empresarials i coneixements en temes estratègics com el màrqueting, les finances, l’economia i els recursos humans. A més, com a ajudant a l’equip promotor es contractarà un conjunt de personal més que constarà d’un cuiner/a i un dependent/a.