Alimentació ovolactovegetariana i mediterrània, en nadons de 6 a 36 mesos de vida en la província de Lleida
Visualitza/ Obre
Data
2017-05-19Autor
Tutor/director
Tipus de treball
Projecte de recercaCondicions d'accés
Accés obertMetadades
Mostra el registre d'unitat completAbstract
L'alimentació infantil és un dels factors més important per al creixement i desenvolupament del nadó, des de la lactància materna fins a la introducció dels diversos aliments.
L'estudi realitza una comparació de l'alimentació mediterrània i l'alimentació ovolactovegetariana en 200 nadons de 6 mesos de la província de Lleida, on observa i analitza l'efecte en el seu desenvolupament, a més a més dels beneficis o inconvenients que poden aportar en la salut dels infants fins als 36 mesos d'edat.
Amb la col·laboració dels sanitaris (infermeres, pediatres) de les diferents àrees bàsiques de salut de la província de Lleida, es recull tota la informació sobre el creixement i l'alimentació que realitzen els nens, enregistrat en les seves històries clíniques. A més a més, de les respostes aportades pels pares en l’elaboració dels qüestionaris KIDMED i dels valors analítics de cada infant.
Totes les alimentacions poden aportar beneficis i inconvenients tant a curt com a llarg termini. És important tenir en compte que les diferents dietes poden influir en el creixement i desenvolupament de l'infant, però una dieta controlada i realitzada adequadament beneficia a crear uns hàbits alimentaris des de ben petit, per tal d'encarrilar una bona salut en la seva maduresa.
Paraules clau
Alimentació ovolacteovegetariana, Alimentació mediterrània, Dietes alternatives, Alimentació infantil, Nutrició infantilSublínia de treball
InfermeriaCol·leccions
Els fitxers de llicència següents estan associats amb aquest element: