Anàlisi de l'aplicació del Codi Ictus al Bages
Ver/descargar
Fecha
2017-06-05Tutor/director
Tipo de trabajo
Projecte de recercaCondiciones de acceso
Acceso abiertoMetadatos
Mostrar el registro completo del ítemResumen
Introducció:
A Espanya els AVC són la primera causa de mort en dones, la segona en homes i la primera causa de discapacitat física.
A Catalunya l’any 2006, davant d’aquesta gran afectació de la població es va crear el “codi ictus”, un sistema d’emergència que permet la ràpida identificació, notificació i trasllat de malalts amb sospita d’ictus als serveis d’urgències hospitalaris i així, poder agilitzar el tractament i reduir-ne les seqüeles.
Objectius:
L’objectiu principal d’aquest estudi serà determinar la relació entre el temps que passa des de l’activació del CI fins l’aplicació de la fibrinòlisi amb les seqüeles que queden a l’alta hospitalària als pacients.
Els objectius secundaris seran analitzar demogràficament la població que ha patit un ictus isquèmic i que ha rebut tractament fibrinolític, conèixer el cronograma del CI i per últim analitzar la formació dels professionals implicats durant tot el procés d’un CI.
Metodologia:
Es tracta d’un estudi quantitatiu, observacional i descriptiu de caràcter transversal
S’elaborarà una taula amb la qual s’observarà la relació entre la gravetat dels símptomes de l’ictus del pacient juntament amb la evolució i estat d’aquest després de rebre la teràpia fibrinolítica al ser donat d’alta.
Resultats esperats:
Els resultats obtinguts permetran conèixer la importància de la coordinació entre els professionals i demostrar que la rapidesa en l’aplicació de la fibrinòlisi és fonamental per reduir la gravetat de les seqüeles.
Palabras clave
VCA , Stroke Code , Ischemia , Fibrinolysis , Sant Joan de Déu Hospital , BagesLínea de treball
Infermeria::Adult::Malalt CríticColecciones
- Adult [114]
El ítem tiene asociados los siguientes ficheros de licencia: