Mostra el registre d'unitat simple
Veggie's: fast food vegeterià. Business plan
dc.contributor | Fosas, Jordi | |
dc.contributor.author | Garcia Sancho, Gerard | |
dc.date.accessioned | 2017-10-13T14:42:44Z | |
dc.date.available | 2017-10-13T14:42:44Z | |
dc.date.issued | 2017-05-15 | |
dc.identifier.uri | http://repositori.umanresa.cat/1/165 | |
dc.description | Pla Empresa d'una cadena de restaurants de Fast Food vegeterians | ca |
dc.description.abstract | En els últims anys, la societat està vivint una època de canvis constants, principalment econòmics degut a la crisi. Un dels canvis que també patim és en l’alimentació, cada cop més gent està deixant de menjar aliments procedents d’animals perquè la manera en que s’elaboren acostuma a ser maltractant-los. Ha sorgit un nou estil de vida que cada cop té més força: el món vegetarià. No és una simple moda sinó una manera d’entendre el món més enllà del maltractament animal. Aquest nou concepte que ja fa uns anys que esta tenint ressò en la societat, s’associa a passar gana i a menjar productes que no engreixen, fet que es erroni ja que són conceptes diferents. Hem detectat una nínxol de mercat ubicat en el sector de l’alimentació però concretament en el menjar “fast food”, ja que creiem que un vegetarià també ha de poder menjar una hamburguesa, sense productes càrnics però gaudir d’un producte com el McDonald’s. D’aquesta manera, hem plantejat aquest projecte, es tracta de construir un restaurant fast food per tota aquella gent que està deixant de menjar carn (flexiterià) com aquells que ja no en mengen (vegetarià i vagà). Un establiment on gaudir d’una bona hamburguesa i frankfurt sabent que allò que t’estàs menjant no procedeix de cap animal. El nostre projecte té bàsicament 3 variables que ens diferencien de la nostra competència directe: I. Trencar els estereotips de la societat envers el món fast food, introduint un concepte de fast food vegetarià. II. Productes únics fets pels nostres cuiners sense ser processats. Amb la màxima qualitat i elaborats 100% naturals. III. Tots els nostres productes tenen un certificat de productes vegetarians a nivell europeu la V-Label. El nostre fonament més important és la elaboració pròpia dels productes, d’aquesta manera aconseguim una carta única del nostre establiment amb hamburgueses de diferents gustos i dimensions i amb un producte estrella, la OFU (Only for You). L’empresa necessita un finançament inicial de 105.000€, aquí incloem la reforma del nostre local, les matèries primeres i tot l’equipament necessari per començar a vendre el nostre producte. Hem fet un anàlisi futur de tres anys per poder saber quins seran aproximadament els nostres beneficis. El primer any tindrem unes pèrdues però que gràcies al finançament inicial les podrem superar amb èxit. Els dos anys següents tindrem beneficis de 82.700€ i 129,464€ l’any 2019 i 2020 respectivament. L’equip promotor estarà liderat per una persona jove, emprenedora i amb moltes ganes d’entrar al món empresarial i dos inversors que tenen moltes esperances posades en aquest projecte. | ca |
dc.format.extent | 102 | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.publisher | Socials-UAB | ca |
dc.subject | Flexiterià, fast food vegetarià, hamburguesa vegetariana, menjar sense carn | ca |
dc.title | Veggie's: fast food vegeterià. Business plan | ca |
dc.type | Bachelor thesis | ca |
dc.rights.access | Restricted access | ca |
dc.subject.lemac | Empreses -- Creació | ca |
dc.subject.lemac | Restauració ràpida | |
dc.subject.lemac | Restaurants vegetarians | |
dc.description.type | Projecte de recerca | ca |
Fitxers d'aquest element
Aquest element apareix a les col·leccions següents
-
Creació d'empreses: pla de negoci [29]
En aquesta línia s'exposen els plans de negoci d'empreses de nova creació