Mostra el registre d'unitat simple

dc.contributorFigueras Costa, Marta
dc.contributor.authorMartínez Marsinyach, Sandra
dc.date.accessioned2023-03-24T17:24:59Z
dc.date.available2023-03-24T17:24:59Z
dc.date.issued2022-06
dc.identifier.urihttp://repositori.umanresa.cat/1/1184
dc.description.abstractIntroducció: Actualment, existeixen diferents tipus d'alimentació complementària que s'inicia en els lactants a partir dels 6 mesos d'edat. Entre ells està el Baby-Led Weaning, un mètode innovador d'origen Britànic de baixa prevalença que consisteix en la introducció dels aliments en la dieta tal com es presenten. Objectiu general: L'objectiu general d'aquest estudi és investigar possibles factors que podrien influir a l'hora d'escollir el Baby-led weaning com a mètode d'alimentació complementaria en la població de Manresa. Objectius específics: Saber si l'edat dels pares i la cultura són un factor que influeix a dur a terme o no aquest mètode, valorar si la situació laboral i la disponibilitat o no de temps són un factor predisposant a l'hora de seleccionar el mètode d'introducció a l'alimentació complementaria i conèixer si haver rebut educació sanitària o tenir coneixements previs respecte els diferents mètodes d’alimentació complementaria són variables que determinen quin mètode escolleixen. Metodologia: Es plantejarà un estudi d'investigació quantitatiu amb un tipus de disseny observacional descriptiu on la població diana seran pares i mares de la ciutat de Manresa que tinguin un fill o filla que en els propers 6 mesos, des de l'inici de l'estudi, compleixin els 12 mesos d'edat. Aquest consisteix en investigar algunes de les característiques dels perfils de pares que decideixen realizar el Babyled weaning com a mètode d'alimentació complementaria. Per conèixer-les es farà una enquesta a la família en el moment que el nadó vagi a fer la revisió dels 12 mesos. Un cop obtingudes les dades, aquestes s'analitzaran amb el programa SPSS Stadistics Standard Edition on s'obtindran els resultats.ca
dc.format.extent30 p.ca
dc.language.isocatca
dc.publisherSalut-UVicca
dc.subjectBaby-led weaning, alimentació complementària i estudi quantitatiu, complementary feeding and quantitative studyca
dc.subject.classification2Línies de treball::Infermeria::Nounat/Primera Etapaca
dc.titleFactors que influeixen en la decisió d’escollir el Baby-Led- Weaning com a mètode d’alimentació complementària en la població de Manresaca
dc.typeBachelor thesisca
dc.rights.accessRestricted accessca
dc.subject.lemacInfants -- Alimentacióca
dc.subject.lemacInfants nadons -- Desenvolupamentca
dc.description.typeProjecte de recercaca


Fitxers d'aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix a les col·leccions següents

Mostra el registre d'unitat simple