Now showing items 21-35 of 35

    • HYDROBLOOD: transformación de la sangre animal en proteína 

      Quintana Casas, Marc (Socials-UAB, 2017-05-20)
      When the blood is considered a waste (zoo-technical blood), slaughterhouses can treat their waste water on-site and discharge directly to the local water course, or discharge their waste water to the local Waste Water ...
    • Wyvern travel 

      Padullés Rius, Aida (Socials-UAB, 2017-05-20)
      És molt difícil expressar en una sola paraula el significat de viatjar, sense buscar un sinònim. És una paraula amb molta força, moltes històries, sensacions, estil de vida, ... Viatjar és llibertat, aventures, ... Cada ...
    • BioPlateful: plats biodegradables 

      Amghar, Ouafaa (Socials-UAB, 2017-05-20)
      BioPlateful serà una empresa dedicada a la fabricació i distribució de plats biodegradables, la seva localització és a la província de Barcelona. Actualment existeix una necessitat mediambiental creixent per reduir la ...
    • Pla d'empresa: Dava Club Fitness 

      Ruiz Martinez, David (Socials-UAB, 2017-05-15)
      La preocupació pel benestar, la preocupació per l’aspecte físic, l’augment de gent a la qual li agrada l’esport ha augmentat des dels darrers anys. L’objectiu d’aquest projecte es poder abastir d’una manera professional a ...
    • EcoCresta: pollastre ecològic de KM0 

      Picañol Vilà, Andreu (Socials-UAB, 2017-05-20)
    • Veggie: bolsos vegans 

      Menage Gómez, Andrea (Socials-UAB, 2017-05-20)
      El veganisme, el vegetarianisme, el “cruelty free”, entre altres expressions, són conceptes que últimament tenen molt de ressò en la societat. D’aquí va sorgir una oportunitat de negoci, la creació d’una empresa de venda ...
    • TeKcontrol 

      Mas Miras, Narcís (Socials-UAB, 2017-05-20)
      Aquest projecte consisteix en l’explicació i demostració d’una idea de negoci mitjançant estratègies que ho acaben convertint en una rendibilitat econòmica. La idea de negoci ja existeix i la coneixem com a certificausats, ...
    • Food truck vegà: VeganVan 

      Juvert Prat, Marta (Socials-UAB, 2017-05-20)
      Actualment el nombre de persones vegetarianes està augmentant i, alhora, les persones cuiden cada vegada més la seva alimentació. A través d’aquesta tendència, hem detectat una oportunitat de negoci a través de la creació ...
    • Pla d'empresa: Noema 

      Guerrero Muñoz, Daniel (Socials-UAB, 2017-05-20)
      IDEA som un projecte d’empresa que es trobarà en l’inici a Barcelona, la nostra especialitat és el menjar ràpid saludable i obrirem varis restaurants en un Sistema similar al de les franquícies. El centre de distribució ...
    • Veggie's: fast food vegeterià. Business plan 

      Garcia Sancho, Gerard (Socials-UAB, 2017-05-15)
      En els últims anys, la societat està vivint una època de canvis constants, principalment econòmics degut a la crisi. Un dels canvis que també patim és en l’alimentació, cada cop més gent està deixant de menjar aliments ...
    • Glamping Salut Activa: activa de forma saludable el teu somriure 

      Farré Riu, Xavier (Socials-UAB, 2017-05-15)
      El concepte glamping s'associa a una experiència a la natura en una estància única i confortable, es relaciona amb valors de respecte mediambiental (Ecofriendly) i amb activitats a la natura. Actualment, en base a Hub ...
    • Layla design ur dress 

      El Harrak Souhbi, Laila (Socials-UAB, 2017-05-15)
      El meu objectiu principal és cobrir aquella necessitat que tenen les persones en especial les dones alhora de buscar una peça al mercat sense trobar allò que sempre han desitjat, o tenen en la seva imaginació, ja sigui per ...
    • Base logística a Catalunya pel mercat asiàtic 

      Creixell Carbonell, Jaume (Socials-UAB, 2017-05-15)
      Quan detectes una oportunitat, analitzes el mercat i treus les teves conclusions respecte un nou negoci, només queda un pas, l’execució. És per això que durant aquest treball hem estat analitzant la possibilitat de ser ...
    • Magic cakes: pla d'empresa 

      Corral Casín, Cristina (Socials-UAB, 2017-05-15)
      El fondant, és una pasta elàstica i dolça que manipulem per recobrir pastissos. És una tendència que en els últims anys esta entrant amb molta força a la nostra cultura. Aquesta moda que té origen en països anglosaxons em ...
    • Fit Camp 

      Afquir El kadiri, Jauad (Socials-UAB, 2017-05-20)
      Degut a l’increment de modalitats esportives que sorgeixen durant els anys, de tant en quan, apareixen noves modalitats les quals resulten ser un èxit. L’èxit que assoleixen no només es perquè marquen tendència sinó perquè ...